fbpx

Als kind had ik al een grote belangstelling voor huizen. Dat begon met poppenhuizen, en het inrichten daarvan, wat later resulteerde in een opleiding binnenhuisarchitectuur. Ik weet nog goed hoe ik er als klein meisje van kon genieten om, achterin de auto, door de stad te rijden. Rond dat tijdstip waarop men de lichten al aanheeft, maar de gordijnen nog open. Fascinerend vond ik dat, huizen kijken en zien hoe mensen wonen. Die fascinatie is altijd gebleven.

Ik heb in 2010 mijn hart gevolgd en ben begonnen in de makelaardij, voor mij nog altijd het mooiste vak dat er bestaat! Ik heb inmiddels jarenlang met veel plezier bij kantoren in Etten-Leur, Breda en Roosendaal gewerkt, maar vond toch dat het anders kon, vandaar dat ik in 2018 met vanDaan gestart ben. Persoonlijker, pro-actiever en met meer aandacht voor het belang van de klant. Benieuwd hoe ik ook voor jou het verschil kan maken?

Ik kom graag eens bij je langs. En mocht dat tijdens onze kantooruren niet schikken? Dan is een afspraak in de avond of het weekend ook geen probleem!

Graag geDaan vanDaan!

Neem contact op