fbpx

COVID-19 Protocol

Beste relatie,

In verband met het COVID-19 Corona virus en in lijn met de vanuit de overheid genomen maatregelen, nemen wij als vanDaan Makelaardij ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Om onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen en verspreiding van het virus zover mogelijk te beperken, hebben wij besloten zo min mogelijk contactmomenten te hebben.

Wij blijven open. Laat dit duidelijk zijn.
Onze werkzaamheden gaan door en we zullen op een zo goed mogelijke manier je persoonlijk blijven begeleiden met al je woonwensen. Heel veel kan digitaal. Tot het tekenen van koopovereenkomsten en zelfs bezichtigen aan toe. We zullen hierbij gebruik maken van de modernste communicatiemiddelen. Dit houdt in dat bepaalde afspraken en gesprekken ook per videobellen (Skype/Facetime/Whatsapp) kunnen plaatsvinden. Ook kunnen veel zaken telefonisch of via email gedaan worden.

Wij snappen dat met name bezichtigingen belangrijk zijn. Niemand koopt een huis zonder dit zelf grondig en met eigen ogen te inspecteren. Daarom hebben we voor de bezichtigingen het volgende protocol opgesteld:

Na afloop van de bezichtiging zal de makelaar alle essentiële onderdelen reinigen (deurklinken etc.)

Daar waar nodig of gewenst is blijft een persoonlijke ontmoeting dus gewoon mogelijk. Wij vragen je wel hierbij je verantwoordelijkheid te nemen. Voel jij je ziek dan verwachten wij dat je de afspraak afzegt. Voor jouw veiligheid en die van ons allemaal.

Als je je niet wilt conformeren aan het protocol dat wij tijdelijk hanteren voor de bezichtigingen kunnen wij helaas geen bezichtiging plannen. Worden tijdens de bezichtiging de afspraken niet nagekomen dan zullen wij deze direct beëindigen.

Dit is een strijd die we alleen met elkaar kunnen winnen.
Let op elkaar, zorg voor elkaar en blijf vooral gezond!

Bedankt voor je begrip en veel liefs,
vanDaan Makelaardij