fbpx
Some nice words from our clients. The funds are strictly designed to help single-family homeowners retrofit their residences for safety purposes.
Mevr. Ouwens

Daniëlle heeft ons geweldig geholpen met de verkoop van ons huis. Vakkundig, behulpzaam en gewoon een top vrouw. Kortom, een echte aanrader!

Dhr. Schoone

Wat fijn te zien dat er een makelaar is die actief is, het hele traject je begeleid en goed op de hoogte houdt. Met een bruisende energie wordt je huis verkoop klaar gemaakt, gefotografeerd en gefilmd. In no time volgen de bezichtigingen elkaar op en met een vinger knip is je huis verkocht. Wij bevelen van harte het team van DAAN makelaardij aan. Goed geDAAN!

Dhr. Wilbrink

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Vandaan makelaardij is helemaal top!
Fijn en persoonlijk contact en altijd goed bereikbaar. Daniëlle heeft mij goed geholpen als aankoopmakelaar met de aankoop van van eigen woning. Goed geDAAN!

Mevr. Jenniskens

Prima begeleiding bij de verkoop van ons huis en de aankoop van onze nieuwe woning. 24 uur per dag bereikbaar. Altijd een snelle reactie op een mail of voicemail. Leuke fotoreportage en goede beschrijving. Huis was binnen één week verkocht onder voorbehoud. Super. Goed geDaan!

Chris van Hoof

vanDaan makelaardij heeft ons begeleid met de verkoop van ons huis en alles was top geregeld was het geld echt waard zeer goede prijs kwaliteit verhouding en de champagne was heerlijk. Daniëlle en Han bedankt!!

Max Van Schoonhoven

VanDaan Makelaardij heeft mij enorm goed geholpen zowel met de verkoop als de aankoop van een huis .
Daniëlle doet haar werk met veel passie en kennis voor het vak . Zeker de combinatie met de Bax adviesgroep beviel me erg goed .
Doordat de lijntjes kort waren kon er snel geschakeld, onderhandeld en berekend worden . Ideaal. Bedankt voor je hulp met alles!

Marieke de Ceuster

Klein (maar fijn) kantoor, altijd dezelfde contactpersoon. Is (bijna) altijd bereikbaar. Als aankoopmakelaar altijd netjes voorbereid. Prettig in de omgang en eerlijk. Helemaal blij met Daniëlle.

Dhr. Schuurmans

Zeer behulpzaam. Neemt goed de tijd die nodig is om tot een goede verkoop te komen en er worden duidelijke afspraken gemaakt over courtage vooraf zodat achteraf alles duidelijk is

Tim en Evelien van den Berg

Heel erg prettig contact gehad, Daniëlle altijd en overal bereikbaar via telefoon, mail en Whatsapp. Nam ruim de tijd om al onze vragen te beantwoorden, dacht met ons mee en heeft voor ons gevoel écht een stapje extra gezet. We zijn heel blij met onze keuze om ons huis via VanDaan te verkopen en niet via een groot kantoor waar je eerder een nummer bent.