fbpx

Homekeur, uw bouwkundige specialist!

Homekeur is dé specialist voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring. Met een ruim en groeiend landelijk netwerk van eigen opgeleide en deskundige inspecteurs bent u als opdrachtgever gegarandeerd van een gemotiveerde en ambitieuze werkwijze en gedegen inspectie door de inspecteur.

Waarom Homekeur?

Onze inspecteurs gaan wel de ladder op (tot maximaal 6,4 meter hoog)

Onze inspecteurs gaan (indien nodig) een kruipruimte in

Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen

Deskundig, ervaren (15+ jaar ervaring) en gedreven

De deskundige inspecteurs van Homekeur zijn u graag van dienst. Een inspecteur gebruikt een geavanceerde applicatie, maar heeft ook een jarenlange ervaring én is bekend met de gestelde eisen. Tijdens de aankoopkeuring van uw huis wordt een uitgebreide lijst met elementen door de inspecteur geïnspecteerd en afgewerkt. Daarbij wordt de woning van boven op het dak tot onder in de kruipruimte volledig gecontroleerd.

Onze inspecteurs voeren de keuring bij voorkeur uit in uw aanwezigheid. Op die manier krijgt u direct al een indruk van de conditie van bovengenoemde zaken waarop gelet wordt tijdens de bouwtechnische keuring. Het uiteindelijke bouwkundig rapport geeft u vervolgens nog veel meer inzicht in de bouwtechnische staat van uw nieuwe woning.

Voorkom vervelende verrassingen! Overweegt u de aankoop van een bestaande woning? Dan adviseren wij u om de woning door een onafhankelijke bouwtechnisch inspecteur te laten keuren. Dan weet u waar u aan toe bent.

Via onderstaand formulier kunt u direct een onafhankelijke bouwtechnische keuring aanvragen bij onze partner Homekeur. De kosten hiervoor bedragen normaliter € 369,– , maar via ons kunnen we de keuring aanbieden voor  €339,- incl. BTW :